RGR is Domus Stil

Domus Stil, povestea de succes merge mai departe

 

Începând cu primăvara anului 2005, sub deviza „Când o casă devine acasă“, Domus Stil a debutat în piaţa de profil, devenind în scurt timp unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de cartiere rezidenţiale - vile şi apartamente. Domus Stil s-a impus pe piaţa imobiliară autohtonă prin redefinirea noţiunii de cămin dintr-o perspectivă modernă, comodă şi sociabilă, care să corespundă celor mai exigente dorinţe. Succesul înregistrat de cele trei proiecte rezidenţiale, Confort Residence, Confort Park şi Confort City, a avut la bază principiul: calitate maximă la un preţ accesibil. Materialele moderne, termenul scurt de execuţie, consilierea juridică şi financiară oferite au dus la deplina satisfacţie a clienţilor noştri.

 

Domus Stil, istoria este garanţia viitorului
 < paşii care ne-au transformat în liderii pieţei imobiliare din România - peste 2.500 clienţi mulţumiţi >

  • Confort Residence (2005 – 2007 <SOLD OUT>) – primul cartier rezidenţial marca Domus Stil – beneficiază de un amplasament deosebit în nordul Capitalei: vecinătatea cu Pădurea Andronache le oferă proprietarilor şansa de a se bucura de o atmosferă proaspătă şi răcoroasă, complet diferită de smogul caracteristic Bucureştiului. Ansamblul a fost proiectat şi construit în totalitate de compania Domus Stil, lider de piaţă în imobiliare. Cele 270 de vile la care se adaugă 70 de apartamente, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, piscine şi parcări supraterane compun incinta securizată - Confort Residence, creând astfel un spaţiu rupt de zgomotul şi poluarea Capitalei.
  •               

 

  • Confort Park (2006 – 2008 <SOLD OUT>) este al doilea ansamblu de locuinţe construit de Domus Stil. Proiectul abordează noţiunea de cămin dintr-o perspectivă modernă, comodă şi sociabilă. Proprietarilor li se oferă posibilitatea de a locui într-o zonă în care pot simţi, pe de o parte, pulsul oraşului, iar pe de alta, căldura unui spaţiu intim, adaptat propriilor dorinţe. Ansamblul este situat în zona Vitan-Bârzeşti, în spatele RIN Grand Hotel, la mică distanţă de Piaţa Unirii, Piaţa Alba Iulia şi Parcul Tineretului. Confort Park, ansamblu format din patru blocuri – 560 de apartamente, este conceput şi realizat prin îmbinarea artistică a materialelor de calitate superioară folosite cu generozitatea spaţiilor, la acestea adaugându-se un preţ perfect proporţionat. Domus Stil redefineşte conceptul de ,,acasă”, aliniind cartierul Confort Park la standarde care satisfac cele mai exigente gusturi, venind în întâmpinarea lor ca o aşteptare confirmată.
  •              

 

  • Confort City (2008 – 2011 <85% SOLD>) onorează brandul Domus Stil, reinventând ideea de ansamblu de locuinţe prin conceptul “Propriul tău oraş, în oraş!”. Miniorăşelul City este format din 12 blocuri cu 1.680 de apartamente, la care se adaugă parcări, două supermarketuri, o grădiniţă, locuri de joacă pentru copii, parcuri şi multe alte facilităţi pe care vă invităm să le descoperiţi chiar la faţa locului. Complexul rezidenţial este situat pe Splaiul Unirii, la doar 7,6 km de Piaţa Unirii, 6,3 km de Parcul Tineretului şi la 4 km de RIN Grand Hotel. Confort City oferă şansa de a locui într-o zonă în care dominanta o vor reprezenta clădirile noi, cu aspect modern, construite la standarde europene, spre deosebire de alte zone ale oraşului, unde clădirile noi şi vechi se amestecă, dând senzaţia de dezordine şi disconfort.
  •                


 

 

RGR Concept Membru RIN GROUP

© RGR. toate drepturile rezervate.