RGR Concept

Ai „All Inclusive” în casa ta!

 

Anul 2011 reprezintă pentru Domus Stil un moment de maturitate şi, în egală măsură, de maximă provocare. Prin proiectul RIN Grand Residence, Domus Stil prezintă, în premieră pentru piaţa imobiliară din România, conceptul de apartamente “All Inclusive

Altfel spus, vă propunem să trăiţi o perpetuă vacanţă în propria casă. De la facilităţile specifice unui complex hotelier de patru stele, aflate la dispoziţia dumneavoastră până la facilităţi special create pentru locuitorii noului complex imobiliar, dorim să vă transmitem zilnic urarea “Bine ai venit  ACASĂ!”.

Veţi putea beneficia de unul dintre cele mai moderne centre SPA din România, de servicii de curăţenie, spălătorie, restaurant, spaţii comerciale sau sală de cinema, sală de jocuri pentru copii, cafenea & librărie, parcare supraetajată şi săli de biliard sau ping-pong, toate reunite în conceptul “All Inclusive”

“Dacă doriţi o descriere plastică, viitorii locuitori ai RGR vor putea merge în papuci la SPA, la cumpărături, la restaurant, la cinema, într-un cuvânt, vor avea acasă la ei ceea ce alţii trebuie să caute în oraş.”
Ionuţ Negoiţă  - preşedinte Domus Stil

RGR is Domus Stil Membru RIN GROUP

© RGR. toate drepturile rezervate.